Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kallar dig

Jag vet;
hon är fängslad i ensamhet.
En önskan om att säga mycket
men jag saknar ord.

I den mest svekfyllda gränden, står hon där
gråtandes i samtal med
Gud: ”Varför ska något så vackert
som kärlek bli så fel?”

Fullt sårbar ramlar hon ner,
sorgen är hennes helvete;
hennes hem. De som kallar
är hennes närmaste.

Min vän;


jag kallar dig.




Fri vers (Prosapoesi) av Paulus Johannes Allaverdi
Läst 929 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2010-02-08 02:02



Bookmark and Share


  Maria T
Ja, varför?
2012-07-09

  Marina Iren Engan
Ditt sätt att använda orden visar på en stegrande utveckling i ditt skrivande. Tillsammans med orden dyker det upp bilder som gör dina texter till ett magiskt skådespel!
2010-08-01

  Sanningsägaren VIP
kan bara hålla med nedanstående
underbar text
och slutorden...

säger
allt
.
2010-05-26

  amber
Jag är kär i den här dikten.
2010-05-01

    ej medlem längre
Jag ryser. You blow my mind!
2010-04-03

  walborg
Bävan med också tillit till kärleken.
2010-03-23

  LovisaCecilia
"En önskan om att säga mycket
men jag saknar ord"
Där har vi alla behfunnit oss många gånger.
Fint skrivet.
2010-03-20

  Elaine.S VIP
En människas kamp, i livets motpoler, de klassiska himmel eller helvete. Det är precis så det kan vara när man har allt eller inget. Men här finns också en annan utsatthet som speglas i de två översta raderna, det här är sorg som känns berörande att läsa.
2010-03-09

  soulmate_
den här lämnade avtryck,satt fast,är svår att bara sudda bort och varför skulle jag göra det..?bra!
2010-03-07

  Eaglemountains VIP
Starka ord - frågor, som vi någon gång får svar på

Mycket fint formulerat!
2010-03-07

  Betlehemsstjärnan VIP
gripande rader, du är sååå fantastiskt duktig/B
2010-02-27

  expose
mänskligt och gudomligt på samma gång.
Tack för förgyllningen av min afton!
2010-02-24

  Maiah VIP
fint och känslosamt...
Fint slut...
" min vän, jag kallar dig"
2010-02-20

  Suzy med punkterna
Starkt berörande....känslan känns....
2010-02-17

  Schrödercreutz
Mycket fint diktat! En kvinna "fängslad i ensamhet" pratade jag med två gånger i telefon i kväll - men det var jag som stod där i "den mest svekfyllda gränden" och "gråtandes i samtal med Gud". Och ja...jag ställde mig frågan ”Varför ska något så vackert som kärlek bli så fel?”....
2010-02-12

  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Helheten och känslan var väldigt vacker. Läs längre mail.
2010-02-08

    stelnad
jag gillar verkligen ditt avslut

"jag kallar dig"

det känns lite högtidligt, varmt och omhändertagande.
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Paulus Johannes Allaverdi
Paulus Johannes Allaverdi