Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3 B


Featherly Cotton

As the weight of my arm prints the pillow I start to remember
the scent from the back of her neck
The touch of cotton enhances the image especially when I close my eyes
I begin to expand my nostrils to breathe strongly

My sense of smell catches a delightful aura of avocado
which is subtly hiding behind her hair
After the second inhalation I notice a flavor of hair spray
that is concealed within my thoughts

The image of you begins to fade away from my thoughts
So I force my eye lids shut
to become even closer to the complete memory

,,It has to be morning,,

I think to myself

and feel how the beard on my cheek
seems to rise as the morning sunbeams succeeds to reach me
through the narrow gap by the window

As if you were here
I embrace your body
unsuccessfully cuddles my right arm
the lovely way

that only you
can do




Fri vers (Modernistisk dikt) av Paulus Johannes Allaverdi
Läst 964 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2012-12-24 01:23



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Vackert skrivet om saknad. Tack!
2015-07-01

    J. Herward
Jag vet inte om någon har kommit på tanken med 4D, men så många sinnen du talar till, välskriven.
2013-11-01

  Stjärnöga
En oändligt skir
och vacker men ändå
ljuvt romantiskt öm
kärleksdoft
letar sig fram
mellan raderna,
ja den första
strimman sol
med hennes
doft
och dina
ljuva minnen
letar sig in
under
huden
och blir
liksom även
mina,

poesi kan
aldrig målas
mer levande
än med
dig
vid pennan
min vän,
oåndligt tack
för de vackraste
rader..
2013-01-25

  Lena Själsöga Keijser
bilder
stiger
fram

upp ur

ja
det är vackert
2013-01-08

  anits VIP
Mycket vackert....
2012-12-27

  Ezmeralda VIP
Vackert, jag levde mig in i din känsla.
2012-12-25

    JO:82
Verry, verry beautiful...
2012-12-25

  Vildkärlek
avocado var ett härligt ord =)
2012-12-24

  desert star
vackert, tycker speciellt om slutet!
det kanske går att utveckla hennes doft, jag vill ha mer!
ordet nostril känns oromantiskt (men det kanske bara är jag)
applåd!


2012-12-24

    ej medlem längre
Längtans lust, vackert beskrivet. Du ger i din poesi uttryck för din förnimmelse av värme och närhet. Många, många människor kan känna igen känslan.
2012-12-24

    ej medlem längre
Vacker!
2012-12-24

  LenaJohansson VIP
vackert diktat, skön att läsa
2012-12-24

  Ingela Svenson VIP
Vackert!
2012-12-24

  M.A.J.R
Holy shit master art vill jag säga... what a sharp arrow
jag njöt verkligen av att läsa denna Paulus. Den hade en verklighets touch av bilder jag kunde bara leva mig in i, bravo.
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Paulus Johannes Allaverdi
Paulus Johannes Allaverdi