Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken söker sitt



Kärleken söker sitt
Den söker bekräftelsen
Den söker…
”Kan ägaren till dessa vackra ben älska mej”
eller

Kan det finnas ett sinnesfullt huvud
På den kroppen
Eller kan den vackra själen
Vara så vacker som den verkar

Eller är det våra mest låga lustar som styr
Vaknar på morgon med armar kring sin kropp
”så djävla skönt, undrar vad hon är intresserad av”
(ja förutom det då helt uppenbara)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO