Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla vill ju vara med och styra men får inte, endast i val vart 4 de år i stort,


samhällsstyrd

Ett så skört skal
runt den lilla
människan,

hur ser glad i
magen vägen ut,

regler normer
inbyggda i ett styrt
vilset jag,

som längtar ytan
explodera förändra,

präglas av samhällskroppen
som ramar in oss,

solidaritet kärlek,

längtar tillfredställelse
för jaget,

får inte vara med
utanför,

lillkuggen får ångest.





Fri vers av aol
Läst 426 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-02-08 11:15



Bookmark and Share


  Prästen utan religion
Tack för den. Gott skaldat!
2010-05-01

    ej medlem längre
Det är ju vi lillkuggar som väljer ut de stora så egentligen är vi betydelsefullare än de stora:))
2010-02-23

  Mats Henricson
Mycket tänkvärt !
2010-02-10

  Suzy med punkterna
Rart skrivet om det stora
2010-02-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Jag vill också vara med, nä vill jag det förresten. ja låter det vara. Stannar med lillkuggen
2010-02-08

  Lavinia Röd
Här är en lillkugge till som vill vara med och bestämma ;D Charmigt skrivet!
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol