Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så är det ju tankar på ont gott kommer till en när du släcker lampan.


innan sömnen

Så tålmodigt
en händelse
under din dag

väntar,

på att skuggorna
ska besegra ljuset
och formas till natt,

där i din ensamhet
får den liv innehåll
ditt sinne ljusnar,

du skrattar till
innan du snubblar

ner ner i sömnens
väldiga rike.




Fri vers av aol
Läst 690 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2010-02-08 11:27



Bookmark and Share


  louisegirl
Så bra fångat..
Mycket vackert!
2014-11-05

  Lollitta VIP
skuggorna
ska besegra ljuset
och formas till natt,


__________+++++!!!!!!!!!!!
2014-10-29

  Mats Henricson
Visst är sömnen en befrielse när den är harmonisk och otvungen, bra reflekterat kring detta.....
2010-02-10

  Suzy med punkterna
Trösterikt fint
2010-02-10

    Bodil Sandberg
Gud så underbar du är kära vän du skriver så fint om allt!tycker enormt mycket om den här - sparar jag tack aolisen!!!

där i din ensamhet
får den liv innehåll
ditt sinne ljusnar,

du skrattar till
innan du snubblar

ner ner i sömnens
väldiga rike
2010-02-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så varmt fint tecknat. Tycker om.
2010-02-08

  sulimaa
Drömmen behöver vi alla ....den vilsamma kravlösa ...ger förmågan att bearbeta och växa ...fin text
2010-02-08

  Måna N. Berger
Lär mig somna så. Det får mig att tänka på ett barns sömn. Mjukt och vackert skrivet!
2010-02-08

  Lejonhjärtas poesi
Skönskriven poesi innan sömnen tar över och drömmar tar vid...
2010-02-08

  Margithe VIP
Vacker dikt om en bra dag som dröjer kvar trots mökrets skymmning, och faller gärna ner i sömnens rike efter en sådan dag.
2010-02-08

    ej medlem längre
en härlig känsla mellan vaken och sömn,
önskar att det kunde vara så,
fin :-)
2010-02-08

  anits VIP
Fint och förtröstansfullt
2010-02-08

  Monika A Mirsch VIP
väntande händelser - fint funnet - skall vänta in min när mörkret lockar till gråt eller lek - vackert skaldat
2010-02-08

  Maria T
Grattis!
Ljus, underbar,vacker poesi
där i skuggorna
2010-02-08

  Betlehemsstjärnan VIP
Kan inte beskrivas vackrare....underbart../B
2010-02-08

  Svartsilver
du skriver så lätt och öppet. men alltid så otroligt vackert!
2010-02-08

  LenaJohansson VIP
bra...
2010-02-08

    sajo
Försöker att skriva något positivt som har hänt under dagen innan jag ska sova om det inte blir 2 saker så blir det kanske en och det räcker för att kunna somna.

Men dina ord ska jag tänka på jämnt på kvällen.
2010-02-08

  kråkan VIP
Härligt:) Tänk om det kunde vara så jämt.. tack
2010-02-08

  Emme VIP
Jättefin...
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol