Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvintertankar




Fängelseis

Ljus

skall komma mig nära

genom tappars ögon

av fängelseis

 

sångerna svarar

väcker mina träd

ur årens frusenhet

dricker mina händer




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-08 13:01



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
förunderlig dikt! Märkligt vackra bilder!
Gillar särskilt:
"väcker mina träd
ur årens frusenhet"
2010-02-17

    ej medlem längre
Åh men så länge träden vaknar och sångerna svarar är det lugnt ;)

"Tappars ögon" ... fint, det!
2010-02-08

  anits VIP
Känner vemod i dina rader
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö