Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela min tid



Hela min tid
I alla fall den vakna
Så är min sinnesfrid
Att sakna
Dej

Men det är inte så ofta vidlag
Bara en gång per dag
Från det jag vaknar
Till dess jag somnar
Trött slut och ensam
Saknande dina behag…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 234 gånger
Publicerad 2010-02-08 13:25



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
kärlek,saknad
en saknad som kan vara skön men ändå så jobbig
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO