Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del reagerar när Undertecknad använder "mindre smickrande" epitet om, t ex Maud Olofsson . Min enkla devis är : "SKIT ska SKIT ha !" eller "Som man bäddar får man ligga !"


Om Epitet eller Tillmälen !

Kraftfulla !
Hånfulla !
Nedvärderande !
Attackerande !

SÅ kan de kallas
men de
berörda
får palla´t !
För det är
DE
som
"sticker ut
hakan" !
Och då får de
tåla
att det
"knakar"
bland populasen
det får de,
de Asen !

För OM
de själva
bara vågade
skulle de
säga
att de oss
sågade
eller mycket värre
men det tyr de
icke,
dess värre !

Så, kom loss
Maudan !
Strunta i
"vådan" !
Kalla mej ,
Socialistsvin
eller
nedra "Rödglin"
för DET gör
Du ju, "privat"
Du kan ju,
vara lite
"kavat"
Jag TÅL det
men Du törs
INTE, jag vet !

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-08 14:21



Bookmark and Share


  aol
bra skrift och sann,
2010-02-08

  Anders Nordlander VIP
Kolla min text: Maud
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska