Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Damen ifråga är mycket "het", just nu, så det är lika bra att "gå på i ullstrumporna "!


Mera Maud !

Kan inte låta bli att karaktärisera denna , den mest REAKTIONÄRA politiker, som framträtt på den svenska "politikerscenen" på många decennier ! I alla fall på så höga förtroendeuppdrag ! Jag, menar, Gösta Bohman, han är ju en "viskning" mot Maudan ! Om -20, -30 och -40talens Äkta Högermän (för det var mest män) levt nu så hade de applåderat Maudan tills de fick brännsår på handflatorna !
Maud Olofsson är: Arrogant, Överlägsen, Mästrande, Lomhörd, Opportunistisk och Slarvig med Orden ! Hon är, närmast, en "Tillgång" för arbetarrörelsen, i och med att hon , med sitt Ärkekonservativa struntprat, kommer att skrämma bort en hel del "vänsterborgerliga" väljare från Alliansens led , Ju Fler desto bättre !

--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-08 14:47



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
tror jag också
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska