Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingenting att ha

Hur många tårar som än rinner
är det inga minnen som försvinner.

Alla minnen fortsätter tära på min själ
snart så plågas jag väl ihjäl.

Medan alla människor bara tittar på
och ingen tycks förstå.

Hur det är att vara jag
hur det är att plågas natt som dag.

Ingen på jorden förtjänar det här
det är värre än att vara olyckligt kär.

Men något har visst blivit fel i mitt liv
och nu vill jag ta mitt sista kliv.

Låt ingenting hindra mig
då blir det bara värre för dig.

Jag har ingen trygghet av någon fått
jag har bara dåligt mått.

Därför vill jag inte leva mer
låt mig försvinna bort från er.

Och gråt inte över mig bara för att ni ska
för jag vet, jag är ingenting att ha.




Fri vers av Em!
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 17:01



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Otroligt sorgligt. Du har fått in en massa fina rim här! Riktigt bra tycker jag!
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Em!
Em!