Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min pappa lärde mig mycket. Mycket av det som innehöll "gör inte som honom". Och jag vet hur svårt det är när man är mitt inne i allt, och vill verkligen inte att någon ska vara där. Jag vill hjälpa alla jag kan hjälpa. Men hur?


Förflutet ont!

På en väg jag ensam går, Enda sällskapet är mina egna fotspår. På mina axlar hänger tyngder, Hemska minnen, gamla stunder! Många kollar åt mitt håll, Men ingen ser vad som pågår i mitt sinne. Osynlig jag känner mig, Kanske bara en tanke, eller har jag rätt?
Engång på en topp jag står, Kollar ner mot havets botten. Vill inte att nån ska gå i mina spår. För jag vet hur det känns när ingen förstår!




Fri vers av Em!
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-10 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Em!
Em!