Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett hopp om ett mirakel. Dock kan jag inte komma på ett passande namn. Den behövs jobbas med men just nu är jag fast.


"namnlös"

ifall solen hittar hem i morgon
ifall haven synes mindre grå
ifall dagen blir mer Du i morgon
ifall dina ögon ser mig då

ifall våra sagor möts
i magisk ögonvrå
ifall stjärnevalvet sjunger
en vacker sång om Två

kan Du förstå mig då?

ifall skalen dör
ifall ögon spirar
imorgon

så sjunker jag åter bakom natten
väntar in det första ljuset
och vet
att det jag hoppats på
är ett mirakel




Fri vers av Em!
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-31 15:12



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Den här är jättefint skriven tycker jag! Applåd!
2010-10-31

  The Magpie
"i ett fall" ^^ ! oerhört fin :)
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Em!
Em!