Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du inte längre ser

Jag ser hur lyckan sakta försvinner
Försöker skratta bort allt istället för att visa hur jag känner
kan inte visa hur smärtan bara bränner
Ser in i spegeln och hatar bilden som jag ser
Men ni vet att Emma alltid ler.

Trött på detta livet.
Varför kan jag inte bara visa hur jag verkligen känner.
Tårar blir till skratt.
Ledsen blir blir till glad.

Men när ni inte längre ser
Det är då jag gråter
När ni inte längre ser
Är jag ensam
När ni inte längre ser
Ska jag dra mig undan

För jag ska ta mitt liv när ni inte längre ser.
Jag är så trött på att vara såhär.
Så trött, varför är det alltid jag som måste vara glad.





Fri vers av Em!
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-04 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Em!
Em!