Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det gäller skönhet finns det inget bestämt vad skönhet är, det finns bara saker som folk anser vara skönhet. Sluta kritisera dig själv o tänk förbi personer som kritiserar dig. Älska dig själv för den du är!


Vem säger?

Du gjorde mig osäker
Du sa att jag inte var tillräckligt bra
Men vem har gett dig rätten att döma mig?

Du är själv som en oslipad diamant
Jag är säkert på att det finns något
Något som du vill ändra på med dig själv.
Men när det gäller mig
Skulle jag inte vilja vara någon annan!

Det gäller att tänka förbi alla andra
Jag må inte vara någon skönhet
Men jag är i alla fall mig själv

Alla har rätt till ett vackert liv

Vem säger att du inte är perfekt?
Vem säger att du inte är värd det?
Vem säger att du är den enda som mår dåligt?
Lita på mig det är priset av skönhet.

Vem säger att du inte är vacker?
Vem säger att du inte duger?

Det finns en lustig sak
För när det gäller dig, finns det inget du är nöjd med
Du förklarar vad du menar
Men håller oss bortom sanningen

Det är som ett konstverk
Som aldrig kommer få se ljus
Håller dig under stjärnorna
Du kommer inte få röra vid himlen

Jag är ingen skönhet
Jag ä bara mig själv

Vem säger att du inte har stjärnkvalitet?
Vem säger att du inte kommer bli något?
Vem säger att du inte kan bli filmstjärna?

Vem säger att du inte klarar provet?
Vem säger att du inte kan vara bäst?

Kan du förklara det för mig?




Fri vers av Em!
Läst 265 gånger
Publicerad 2011-05-31 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Em!
Em!