Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tycker texten säger det mesta...


-inget namn än-

Hade du agerat sådär om det var din dotter, syster eller vän?
Kunde du inte begripit att det skulle förinta stora delar av henne?
Kunde du inte ha tänkt lite längre?
Skulle du ha isolerat någon förtvivlad, istället för att ge henne en kram?

Jag är någons dotter, jag är någons syster och någons vän.
Jag är också älskad av någon.




Fri vers av Em!
Läst 250 gånger
Publicerad 2012-07-26 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Em!
Em!