Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jaget är en dokusåpa

spottar ut vad jag försökte säga i handfatet, som alltid förut.
verifierar det ni ber mig att säga
räddar ert skinn
så räddar ni mitt i gengäld

freud skrattar bara
jag är hans försöksdjur




Fri vers av supersurrealist
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 19:31



Bookmark and Share


  Panda Delilah
jaget, i trattmetaforillustration, liknar en synaps.
2010-02-23

  Vincent Serbjan
freud hade skrattat gott åt mig med. med mig hade han haft ett evighetsprojekt
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist