Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 timmar senare

men du orkar inte koppla i din cam nej varför skulle du göra det?


och du orkar inte älska mig nej varför skulle du göra det?


jag kan inte ens älska mig själv

du kan inte ens älska mig

inte älska som jag behöver dig




Fri vers av supersurrealist
Läst 273 gånger
Publicerad 2010-04-28 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist