Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag behöver prata med någon, hjälp

hur jag är och hur jag borde vara
när jag ändrar mig borde jag vara någon annan



och jag förstår inte vad som driver dig till att hata mig så mycket
slå med mig allt jag inte är


när allt jag har är ditt
och allt jag haft du fått



varför begär du mer

jag orkar inte ge dig mer
har inget mer att bjuda på

men jag orkar inte höra

jag orkar inte höra hur känslig jag är
mina såkallade överreaktioner

jag orkar inte med det om jag bara ska vara i vägen igen

älskling jag vet inte vem
jag är för dig

och älskling jag är trött på det
(älskling ska jag lägga mig på spåret?)




Fri vers av supersurrealist
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-17 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist