Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan dig

gå din jävla väg någon jävla gång

åh kom tillbaks till mig och försök igen

nej vad fan tittar du på här har du inget att hämta

jag vill bara att du ska komma hem till mig, kan du inte åka hit och komma ihåg mig


allt är så paradoxalt
det är paradoxalt att hata dig
det är paradoxalt att sakna dig
och det är paradoxalt att vara utan dig


allt har en ny smak och mitt illamående är konstant
det är otäckt och det är underbart för du
är inte här

och ändå är du där någonstans

men du är tragisk och sorglig för allt du sagt
och jag är inte olyckligt kär
jag var olyckligt utsatt
för att jag var kroniskt kär
för att jag är kroniskt förälskad i dig
ditt jävla svin

du har genomsyrat hela min sfär
ut, ut, ut nu
jag vill aldrig se dig här igen




Fri vers av supersurrealist
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist