Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför är jag inte du

och varför löser saker inte sig själva så som du sade att de skulle


varför kommer ingen och tar mig med storm och får mig att vakna ur min poesikoma


varför känner jag inte ens när de sticker mig i armen
och när de pratar om mitt blod


när försvann jag
när blev jag hård

hungrandes efter allt jag inte upplevt
och ett vitt leende som passerar ibland




Fri vers av supersurrealist
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-07 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist