Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur ska jag orka med igen

jag vet att du har stora planer för oss
men det hade Marx och Churchill också

hur ska jag orka med igen

jag vet att du kan bli bättre
att du vill och vet det nu

jag vet att du vill älska mig
och bli älskad i gengäld
och jag älskade dig så länge
men det tog ett dygn att vänja sig

jag har varit utan dig en halv evighet
och jag har redan gråtit ut din frånvaro
älskling förstår du inte?

jag menade för sent
det är för sent

även om gud vet att jag vill älska dig i gengäld
så är det för sent
och jag vet att jag inte gråter för att jag saknar dig
men för att jag saknar den kärlek jag hyste för dig


för hur ska jag någonsin orka med
igen




Fri vers av supersurrealist
Läst 347 gånger
Publicerad 2010-05-22 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist