Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tittade på program med fantasidjur som barn

Fantasi-djur
djur av fantasia

Hör nu upp, jag har flätat samman
mina svar

inga paradigmskiften inom synhåll
men en paus
en rekreation för din barndom
och din nitjacka på plattan

se dig i spegeln nu, ditt överdoserade freak
Du är min produkt




Fri vers av supersurrealist
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-08 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist