Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märker du det?

smörjer in kroppen

med body butter persika

luktar fräsch

som en sommardag

märker du det?

sminkar mig

med förföriskt långa svarta ögonfransar

strålande kinder

och löftesrika läppar

märker du det?

klär på mig en trendig urringad svart tröja

tighta mörka jeans

och höga svarta klackaskor

märker du det?

väljer att träna varannan dag

och aldrig äta sött - förutom när jag är med dig

för att vara smal och snygg

märker du det?

pluggar djävulskt till alla prov

engagerar mig på lektionerna

hävdar att jag aldrig pluggar

för att vara smart men aldrig tönt

märker du det?

jag anstränger mig alltid

driver mig till det yttersta

för att vara perfekt

märker du det?

eller är du för upptagen av att

märka mig?




Fri vers av aouwseh
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-08 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aouwseh