Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under arbete


När viljan får styra

De flesta gånger valde jag
att undvika att gå på brunnslocken
andra gånger valde jag trotsigt att
hoppa jämfota på dom

Varje gång fanns rädslan ändå kvar

Då valde jag att stanna upp istället
och försöka lyfta på locket
Locket visade sig vara alldeles för tungt

Det kom i alla fall för mig att det är jag
som väljer och inte det satans brunnslocket







Fri vers av Hubbishelena
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena