Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ögonblicksbild - just nu


nu var jag sådär löjlig igen...

mina steg slog mot gatan
ekot slog mig
ishala gator och alldeles för tunna skor
andedräkten blev iskristaller
nytvättat hår
istapparna fladdrade för fartvinden

men jag hann med morgontåget till Göteborg
och sitter nu här
högröd och ångande




Fri vers av Gunsan
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-09 06:06



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
tycker denna var bra, ögonblickligen - mitt i stunden. Är det inte stunderna som är livet?
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan