Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU kommer till mej om natten



DU kommer till mej om natten
Med höga stövlar och långa ben
Dina handskar når nästan hela armarna ut
Eller var de kanske in….

Lilafärgade i skinn
När du slänger din mantel
Så finns det inget mer som skymmer
Det är nattligt besök
Nattligt försök att få mej på fall

Och vaddå fall
”jag är redan nere”
vem fasen kan bekämpa sånt
och vem vill….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-09 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO