Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad säger man om dessa, dessa som hela tiden förstör för alla andra med sina beteenden...


En man eller vad han nu är




En man
Vägrar ta den kvinnliga chefen i hand
För att ”hans religion” förbjuder honom att ”hälsa på andra kvinnor”

Han får inte praktikplatsen
Eller jobbet men
”han vet sina rättigheter”
så han för det urlöjlig åtal igenom i tingsrätten
SÅ drabbas vi av äckliga lagar
För att de ska ta sån djävla hänsyn

Bor vi i Sverige eller inte….
Bor han i Sverige eller inte…..

Det är såna som han, som förstör för alla
Och sabbar integrationen
Ger SD vatten på kvarn…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-09 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO