Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvintersol

 

Kör till jobbet

på snötäckt och isig väg

och hem på våt asfalt




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-09 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst värmer solen lite grann ... när den väl visar sig.
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin