Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här tycker Erik & Anna att kärleken ska vara..


Vill bara vara din


Egentligen behöver jag inte viska det i dina öron
För älskling du vet vad jag drömmer om när vi har vår sömn
Du har en speciell plats i mitt hjärta,
varje gång vi möts känns som den första
Jag vill tillbringa all tid i din famn,
jag vet inte hur du gör, det blir bara bättre,
Jag vill leva mitt liv med dig, vid min sida.
För varje sak du gör, vill jag leva med dig,
för varje sak du gör, blir jag bara mer kär i dig
För varje dag som går, vill ja har dig här tills jag dör,
för varje dag du fnns här
Vill bara vara din – REF

Jag vill ha dig hos mig tills jag dör, vill jag ha dig nära mig
För att du är den enda som kan få mig att öppna mig
Precis som du öppnar dig varje natt med mig
Kom och älska mig som du älskade mig igår
För du har något som jag inte förstår me älskar ändå
Jag vill ha dig här tills vi dör, jag vill ha dig nära mig,
Tills rädslan har försvunnit, det finns bara styrka
För varje sak du gör, vill jag leva med dig,
för varje sak du gör, blir jag bara mer kär i dig
För varje dag som går, vill ja har dig här tills jag dör,
för varje dag du fnns här
Vill bara vara din – REF

Flera mil från din varma famn, då jag tänker på dig,
jag blir ledsen igen,
Du kommer hem och du vet att är för alltid min,
Inatt är det bara du och jag och jag lovar det jag en gång sa
Vi ska älska som aldrig förr,
för min rädsla är borta och jag vågar älska med dig igen
Det är bara du och jag, för min kärlek för dig finns alltid kvar
Det sista som försvinner och utan ett slut,
för att du är ett ljus,
Du är med mig inatt här vid stjärnornas valv
För jag vågar älska dig igen och inatt är det bara du och jag
För när du finns här hos mig igen
Vill bara vara din – REF




Fri vers av Erik&Anna
Läst 557 gånger
Publicerad 2005-10-31 01:24



Bookmark and Share


  _Qexa
superduperbra. :) läste den först i annas dagbok på LS och fyfan.. så bra den är. :)
2005-10-31

  Wretling
Det är bara du som kan få mig och skriva sånt här, och det är bara du som kan skriva sånt här med mig * rodnar *
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Erik&Anna
Erik&Anna