Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spår 1 på plattan ” The Anna EP ” Exlusivt för Erik&Anna sajten Wretling 1 Jan 2006


Stjärnor


Vet inte varför/min själ blev berörd
Du rörde mina drömmar/vyer/mål
Resa in i ljuset/inse att man aldrig är som förr
Du tänder upp livet i min värld
Följer dig och dina drömmar tills stegen inte längre syns som förr
Dina ögon är som Stjärnor

Tänder upp ljuset/Skingrar dimman
Världen var utan stjärnor innan
Du släckte ljuset i sista timman
Världen gömmer sig i dina ögon
Ett svar utan begär
Dina drömmar är det enda som finns kvar
Minuter som får stjärnorna att andas
Dina ögon är som Stjärnor

Ett ord/Du är det enda som finns kvar
Livet har lämnat frågorna utan svar
En resa/Ett beslut
Du blundade och livet tog slut
Ögon som tittar in i min värld
Du är allt
Dina ögon är som stjärnor




Fri vers av Erik&Anna
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-01-02 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik&Anna
Erik&Anna