Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som alltid när man blandar Erik och anna blir det magi Erik&Anna 15 December


Han önskar han var där nu


Allt började för länge sen
Men ingen kunde förstå
En annorlunda flicka, med blå ögon som en ocean
Likt vass som ett svärd, men skarp som en pil
Den där flickan klarade allt
Då hon stod emot allt ont
han ser henne gåendes i parken
Och han önskar att han var där nu – REF

Folk går i parken, som i trans
Dom ser inte flickan alls
Stegen står på henne om och om igen
Flickan i vitt nyser vilt
Hon vädrar blod
Utan chock tar hon upp ett papper och torkar bort
Med en blick pojken ser ett begär
Går fram och frågar hur det är
Under lockarna rinner en tår för flickans kind
Och han önskar att han var där nu – REF

En kall och regnig dag
Ambulansen i full fart
Blåljusen skimrar utanför flickans hus
Då hon är för blek
7e gången nära döden upplevelse
men något står i brand
att kämpa vidare för att komma till ett förlovande land
Han står och tittar på
Och inser hur mycket han älskar henne ändå
Och han önskar att han var där nu – REF

Alla fåglar kvittrar sin aldrig förr
Pojken står ute i trädgården
Tidninge fladdrar i hans hand
En hälsning till den man
Från flickan i parken hon såg
Han ringer och ser att
flickan var hes och kunde bara säga få ord,
visste att det var slutet,
tack för du bryr dej,
hjärtat slår långsamare och långsamare,
Luren andas tyst och pojken brast i gråt..
Och han önskar att han var där nu – REF

pojken får höra att flickan ofta varit sjuk,
att hon har alltid varit stark,
pojken skriver ett brev,
ett brev där han är så ledsen på alla,
som inte gjorde någonting,
nu är det försent att göra något,
pojken är så besviken och ledsen,
han trodde han hade hittat någon,
leva med sina drömmar med,
flickan är borta, endast hennes ord,
Finns kvar i hans mun, och
Han kommer alltid att älska henne
Och han önskar att han var där nu – REF




Fri vers av Erik&Anna
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-12-15 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik&Anna
Erik&Anna