Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten beskrivning om vad som ska ske med denna sajt


- The Anna EP -


The Anna EP
Skriven av Erik Wretling 2006
Exlusivt för Erik&Anna


Syfte:
Att lämna den deppiga Wretling sidan och få skriva om lite andra saker med en annan press än den normala jag har på Wretling sidan. Att skriva utlovade Anna plattan.

Mål:
Att skriva en hel EP om Anna och att belysa Erik&Anna sidan.

Tillväga sätt:
Skrivas parallelt med Wretling men lämna den för en stund
Endast skriva under med Wretling Copyright 2006
Lansera på Erik&Anna sajten




Fri vers av Erik&Anna
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-01-01 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik&Anna
Erik&Anna