Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av Erik&Anna 28e November 2005


Stigen 9C

På stigen 9c,
där jag vandrat så, år från år,
glömmer aldrig doften av naturen,
glömmer aldrig sjön,
så stilla och så klar,
på stigen 9c kommer man fram till drömmarnas dörr

Jag vandrar där återigen
För att minnas sakerna från förr
Men allt har ändrats
Allt har förändrats

förr fanns pappa vid min sida,
hand i hand går vi på stigen 9c,
men idag är allt annolunda,
idag går jag själv..

När jag beskriver ordet kärlek
Så förösker jag minnas dig
Men upp kommer bara känskan
För allt är annolrunda
Och jag går utan dig
Alldeles själv

Trodde att du o jag skulle vara förevigt,
allt vi har idag,
är minnena av stigen 9c,
ordena och känslan bevaras i hjärtat,
jag försöker säga att jag saknar dig,
men det sårar,
men du finns här inom mig,
trots att jag går själv idag,
stigen 9c




Fri vers av Erik&Anna
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-11-28 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik&Anna
Erik&Anna