Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spår 2 på plattan ” The Anna EP ” Exlusivt för Erik&Anna sajten Wretling 2 Jan 2006


Kristalldrömmar


Andetagen från din ljusa hy
Liggandes på ett bröst av liv
Stjärnorna slocknade från världen
Mörkret en rullande film över min vy
En blick in i dig/livet fick färg
Flyr från gråa gathörn/ Till
Kristalldrömmar

En blick/jag faller/handlöst ner
Ord/du viskar dem/jag ler
Offrar allt vid lukten av dina drömmar
Ett ord/mina knän ber
Ingen kan andas orden du ger
Faller och bara din hand kan nå ner/Till
Kristalldrömmar

En vindig november dag
Önskan om att idag var igår
En doft av ditt hår
Minnen av glas/en förtivlan
Drömmarna finns alltid kvar
Du färgade mina ögon till
Kristalldrömmar




Fri vers av Erik&Anna
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-01-03 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik&Anna
Erik&Anna