Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt som handlar om den jul som både Erik & Anna vill ha. Julen är fylld av magi, drömmar och stämning, saker som är viktiga i Både Erik och Annas hjärtan Erik&Anna 25 December 2005


En underbar Xmas

Vi behöver inte fråga vem flickan är,
Som står vid 7;e porten och sjunger,
Hon är en ängel/ gör hela världen svag,
Alla kan känna julkänslan/Då man ser henne,
Vandra fram på alla gator.
Vi håller varandra i hand och
Viskar genom våran gemensamma kärlek
En underbar Xmas

Barnen tittar på den stora granen,
Med alla saker i,
En liten ängel hänger
Och dörren ör på glänt
Barnen springer,
Ser flickan gå långsamt bort,
Inser att de har sett en ängel.
Och att dom viskar deras kärlek
Om att ge oss
En underbar Xmas

Genom fönsterrutan ser jag dina ögon
Jag tröttnar aldrig på dom
Snön faller så fint i stora snöflingor
Som en och en verkar spegla sig i dina ögon
Du kan ge mig allting av vackert skådat
Men ingenting är jämfört med dina ögon
Och änglarna har kommit ner för att landa
För att ge oss det du drömmer om
En underbar Xmas




Fri vers av Erik&Anna
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-12-25 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik&Anna
Erik&Anna