Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påhittat skuld

Halsen skriker

kvävs av drömmen

svetten kryper upp på knäskålarna

matt av natten

likgiltig för dagen

stum

trött

på jakt

från skuld

och påhittat samvete




Fri vers av flickan i spann
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-09 20:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sund,mycket sund övning i reflektion-ser jag denna text som!
2010-02-13

  Suzy med punkterna
Känsla i oändlighet
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann