Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

det finns något i din blick
en skugga
en tår

nej- försvinn inte!
jag finns här
och torkar bort dina tårar
låter dig gråta mot min axel

var inte rädd
det är ju bara jag
snälla gå inte

Är du rädd?
Ja.
För allt?
Nej.
För mig?
Ja.

ack om dessa dagar aldrig hänt
om allt hade varit som de ljuva nätterna

då hade jag fortfarande haft dig
och vi hade varit lyckliga

nu är det jag som är
olycklig
och tårarna

är mina




Fri vers av aouwseh
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-09 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aouwseh