Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här får jag tacka th. vandergrau för att inspirerat mig med sin haiku Verkstad (tagning 2). Jag har gjort en egen variant, bara.




Möten

 

föreningsstämma

- på innergården kivas

skatorna i snön




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-09 21:31



Bookmark and Share


    papillon
Jubel! En underbart exakt bild! Applåder
2010-02-11

    ej medlem längre
Roligt att få inspirera till en så bra haiku! Din version är helt klart den bästa.
2010-02-11

  Gunnel Eriksson VIP
En mycket bra variant!
2010-02-10

    ej medlem längre
så ska en haikusten dras! fantastiskt bra!
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin