Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig är



”Snott” från musikalen HAIR
En sån underbar text, kunde inte låta bli


Krig är

”när vita människor

skickar iväg svarta människor

till att kriga mot gula människor

för att försvara det land de stulit

från de röda människorna”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger
Publicerad 2010-02-10 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO