Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönt



Grönt
Grönt möter grönt
Gröna gubbar
Kastar sej i grönt vatten
För att, sen gå in på en gulvit strand
Med sina mörkgrön kostym

Stranden kallas ”Omaha”
Och tyska kulsprutor mejar ner
Folk som kanonmat
Lätt synliga i sin gröna dress
Ar de samma skjutmål
Som ”sitting ducks”
Huvuddelen skjuts ner
Medan invasionen ännu var
I sin linda….

Grönt med röda fläckar
på den gulvita stranden




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 116 gånger
Publicerad 2010-02-10 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO