Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår finansminister håller på att skjuta den svenska skutan i sank....., en rimmad Brandfackla !


Anders - Bara Sorg i Din Borg !

Anders Borg !
Du vållar sorg !
Vårt lands finanser
får usla chanser
med "halta danser"
till "falska toner"
och många "zoner"

Med Din Kalla
Hand
vi går mot
"Död Mans Land"
Långsiktiga Problem
Timmen blir försen
I maskopi med
Kapitalet
Du försätter oss
i kvalet
sparkar alltid
nedåt
och det
Rått och Hårt (!)
Fast Du lindar
in det
så Är det så,
vi VET

Du friserar
siffrorna
så det blir
plus,ja
men det är VI
som får
betala
på Vår Välfärd
"avskala"
Privatisera (!)
Mycket
Mera
Släpp fram
de Gnidna !
Låt oss andra
kvida
men, Du bryr Dig
inte
Döljer allt
"svinne´"
utarmar
Vår Stat
Du ÄR,
en Rutten
Potentat !
Och med
ditt milda
Prat
och ryggradslösa
tjat
kvalificerat
gnat
så för Du
många
bakom ljuset
men när de
förstått
"kruset"
och genomskådat
"buset"
så ÅKER Du,
i höst
Ja, Du hänger
löst !!!!!!!!

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-10 14:01



Bookmark and Share


  aol
bara så sant ut med den falske saten,
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska