Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att blanda.

Konstnären vet att blanda sina färger.

Så ser han på människor, är inte de också som färger?

Gud är konstnären.

Livet är inte svartvitt, eller bara vitt/svart.




Svart är en naturlig del av paletten.

Men får den fritt utlopp riskerar den att förstöra målningen.

En målning av Gud låter sig inte förstöras.

Således kommer inte det svarta att dominera.




Utan de rena, blandade färgerna.




Vi målar ännu, under Guds försyn.




Fri vers av DerMond
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-10 14:10



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Fint skrivt!
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

DerMond
DerMond