Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEMS HJÄLTE KOMMER DU ATT BLI?


Du tror att någon annan ska göra det


Du tror att din insats inte gör någon skillnad


Du tror att du inte kan hjälpa till


Du tror att du inte kan förbättra och förändra


Du tror att du inte behövs


Du tror inte att du kan rädda liv


Du tror att det är försent


DU TROR FEL!



VEMS HJÄLTE KOMMER DU ATT BLI?




Fri vers av Poson
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-10 19:19



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket intressant fråga ... ska ta reda på svaret ...
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson