Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasibubblor

I vårt uppbyggda sandslott
flyttade vi in utan möbler
satte oss på golvet
och drack te utan koppar

vattnet brände våra fingrar
fast vi har munk i ansiktet
och skratt i magen
så det gör inget

göra handavtryck på väggarna
och måla alla rum i
entusiastiska skalor

hitta på nya möbler
och stänga in hela
verkligheten i en bur
utan lås

blåsa bubblor
i ansiktet på alla fula gubbar
utan vettiga åsikter

och skratta åt damerna
utan trosor som visar
sina förstörda bröst

tycka synd om dem
som inte får plats
i vårt eget

alldeles

perfekta

slott.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 486 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-11 00:16



Bookmark and Share


  ellenheiman
också så jävla sjukt bra. SÅ bra, ja SÅ bra!
2011-11-03

    Silverstjärna
Fantasibubblor - Texten får det att bubbla inom mig. Gud, du skriver bättre än bra. Gilla!
2011-06-25

  Blodros
..gillar uppbyggnaden som leder fram till avslutet.
ett avslut som säger så mycket ihopa med restan av texten.
2010-02-14

  ~~*MariamAurore*~~
Lysande bra skriven
2010-02-11

  Emme VIP
Jättefin! Gillar den skarpt!
2010-02-11

  blaite
Så j-a konstigt att de inte har kommenterat denna. Den e ju skitsnygg
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér