Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör på mej nu lilla vän

Hör på mej nu lilla vän
Om du fraterniserar mej
Och sen konkretiserar vad du vill
Och sen intensifierar
Det som kan kallas kurtisera
Men försök inte domdera
Eller domptera
Och om du minimaliserar
Mina åsikter
Eller negativiserar mej
Så resulterar det troligen
Marginalicerad
Fortsättning av umgängelse

Att vi orienterar
Till en artificiell
Och verbal
Fortsatt relation
Objektifierar du
Så vill jag inte gravidisera dej
För vad skulle det vara till för nytta….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-11 00:26



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Oavsett om jag kommer att få ta till ett lexikon här så fick du till ett härligt flyt i denna text, gillar.
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO