Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som fick 60 000 i ersättning



Han som fick 60 000 i ersättning
För att han vägrade hälsa på en kvinna
För sin religions skull

Man kan anta att han inte hade några större
”problem” med att ta emot just detta
Fanns nog inga religiösa betänkligheter för det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-11 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO