Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Slag

Ett slag
Bara det är ett för mycket
Något ingen förtjänar
Inte av den de älskar

Slagen blir fler
Upprepas
Man vill ta sig ut
Idyllen blir ett helvete

Våld och hat
Fem små barn
Ärrade för livet
Tårar i evighet




Fri vers av Blidsberg
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg