Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

 

 

när stormen lagt sig

trampar jag upp ett hjärta

i den orörda snön




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-11 12:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker mycket OM!
2010-02-12

    ej medlem längre
underbar!!
2010-02-12

    papillon
En underbar bild och ett bevis på att en skicklig författare kan använda de slitnaste ord på ett överrumplande och fullständigt fräscht sätt. Applåder!
2010-02-11

    Maria Malm
Där finns kärleken, trots att det stormar ibland.
2010-02-11

    ej medlem längre
Må det bulta och kanske smälta snön en liten aning ... ;o)
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin