Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strategi innebär att man lägger upp en plan för det man ska företa sig, det kan handla om det mesta här i livet....., min strategi ,här, handlar om de stora frågorna...


Min Strategi !

Min Strategi
är svårutförd
när ni läser den
kanske, ni tror, att
jag är störd
men den bygger
på en
övertygelse
att övervinna
all orättvis
styggelse

Min Strategi
handlar om
att skaffa
sympatier
för mina
ideologier
att miljoner
ska höra
vad jag
ville göra

Min Strategi
är, lindrigt sagt,
långsiktig
kanske, inte ens,
"överblicklig"
definitivt inte,
ögonblicklig

Min Strategi
överlever
förmodligen
mig själv
får väl
se den
i min
"nya
själ"

Min Strategi
kan liknas
vid
utopisk
kanske
chansen
mikroskopisk
en del
finner den
dråplig

Min Strategi
vill utrota
"pengen"
det är det
som är
poängen
Bytesmarknad
Hela Världen
en
GIGANTISK
"LOPPMARKNAD" !!!!!
För " pengen"
mördar folk
rånar folk
skapar bara
ondska
DEN ska bort !!!

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 13:24



Bookmark and Share


  aol
klokt talat, vi inför detta vid årsskiftet
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska