Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när hjärtat säger stopp

jag vill kunna skriva
de där vackra orden,
sätta ihop något riktigt fint.
men när jag försöker förklara
saknaden av en vän
så blir det bara stopp.

jag kan bara förklara, det fysiska
vad som händer med min kropp,
när hjärtat säger stopp.

de nätter jag gråter mig till sömns,
de dagarna jag inte tänker alls,
och
de kvällarna jag knappt vill andas alls.

och ibland jag bara ber till högre makter
att ta mitt liv
när jag sitter och håller händerna för ögonen
och bara ser svart
det är då verkligheten kommer ikapp

så håll för min mun, när jag skriker,
älskling.
tryck in mina känslor
för jag vill inte känna
såhär




Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 13:39



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
"men när jag försöker förklara
saknaden av en vän
så blir det bara stopp."

Inte då! Här har du ju beskrivit det fantastiskt bra! Verkligen inlevelsefullt och intensivt!
2010-02-24

  SmileAgain
det var en fin dikt:)
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing